Vijesti

Tribina o stanju sustava zdravstvene zaštite u Sinju i u SD županiji

Pozivamo Vas na javnu tribinu pod naslovom “Stanje sustava zdravstvene zaštite u Sinju i u splitsko-dalmatinskoj županiji” koja će se održati dana 22. veljače (srijeda) s početkom u 17 sati u multimedijalnoj drvorani Palacina u Sinju (kod starih vatrogasaca).

Na tribini gostuje kao glavni predavač izv.prof.prim.dr.sc. Joško Markić,  dr.med. liječnik KBC-a Split i profesor na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Splitu.
Dr. Markić ugledni je hrvatski pedijatar i sveučilišni profesor s iskustvom predavanja i na uglednim američkim sveučilištima.  Trenutno obnaša i dužnosti predsjednika županijskog odbora za zdravstvo i socijalnu skrb SD županije te je član i istoimenog Odbora u Saboru RH. Nedavno je dr. Markić izradio analizu zdravstvenog sustava u našoj županiji s posebnim naglaskom na Grad Sinj. Tijekom predavanja u Sinju osvrnuti će se na trenutno i moguće buduće stanje s nizom zdravstvenih usluga važnim za građane Sinja i Cetinske krajine. Pozivamo Vas da dođete i poslušate kojim putem bi trebao ići razvoj i dostupnost zdravstvene zaštite na našem području te da se izravno informirate o vašim pravima u zdravstvenom sustavu, bilo kao pacijenti ili kao građani.

Srijeda, 22. veljače 2023 u 17 sati

Multimedijalna dvorana Palacina Sinj (kod starih vatrogasaca)

Predsjednik GO SDP Sinj  Nikola Vučković

Povezani članci

Back to top button