TemeVijesti

Trijsko naselje Kamensko rješava pitku vodu, kada će sinjsko Zelovo doći na red

https://www.facebook.com/ivan.sipic.5

EU sredstvima Grad Trilj rješava ovaj projekt. Vrijednost radova je 1.212.000,00 kn. 1 crpna stanica. 616 m vodovoda i 20 priključaka. Za 60 stanovnika biti će riješena pitka voda.

KAMENSKO
Projektna dokumentacija gotova i građevinska dozvola ishođena. Investicija 3.500.000 kn. Potrebno je dovršiti imovinsko pravne odnose i očekuje se natječaj za gradnju u ovoj godini.
UGLJANE-Pavići
Lokacijska dozvola dobivena, glavni projekat izrađen i u tijeku ishođenje građevinske dozvole. Natječaj za gradnju očekuje se nakon dobivene građevinske dozvole navodi gradonačelnik Šipić.

Što se tiče vodovoda na Zelovu u proračunu je inicijalna sredstva amandmanom predložio klub vijećnika HDZ-a i to formiranjem nove stavke „ Izgradnja vodovodne mreže u naselju Zelovo u iznosu od 3.000.000,00 kn“

Ovaj amandman nije prihvatila gradonačelnica Kristina Križanac ni vijećnici MOST-a i Mira Bulja koji su tada bili u koaliciji.

Povezani članci

2 Komentara

  1. Miro Bulj gleda samo sebe nije ništa u zagrebu donio za sinj i zelovo samo viče. Šipić izvlači pare za trilj i za šta triba i za šta netriba.

    8
    1
  2. Miro se bavi visokon politikom… Nema on više vimena za ove sitnarije od par miljona i zelovo s stotinjak glasova.. On gleda brexit riješit…

    5
    2
Back to top button