Branitelji

Tromont d.o.o. iz Splita predao najjeftiniju ponudu za Veteranski centar u Sinju – 46.049.207,00 kuna

Otvorene su ponude za Veteranski centar koji bi se trebao graditi u Sinju. Tromont d.o.o. iz Splita je predao najjeftiniju ponudu za Veteranski centar u Sinju u iznosu od 46.049.207,00 kuna.

Ovo je značajan projekt za Splitsko-dalmatinsku županiju i Grad Sinj, a sredstva za provedbu su osigurana iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

U veteranskim centrima omogućit će se pružanje njege i pomoći kroz provedbu personaliziranih programa, a osim korisnicima u privremenom smještaju, bit će dostupni i ostalim osobama iz ciljane populacije koje su zainteresirane za sudjelovanje u dnevnim aktivnostima koje će se tamo provoditi. Uz osnovnu fizičku rehabilitaciju, u njima će se provoditi sportske i rekreativne te edukativne aktivnosti u cilju očuvanje zdravlja i prevencije te promjene stila života i eliminacije loših navika.

NL dr.Jadrijevića je deset godina pokušavala oživjeti raznorazne projekte u vojarni Ivaniša Nelipića. No dosad su uspjeli samo u jednom “projektu”, da ništa nisu napravili, RH je dala cijelu vojarnu Gradu Sinju i nakon pustih obećanja dr. Jadrijevića o staračkim domovina i stotinama zaposlenih, do danas zjapi prazna. Grad Sinj nakon što nije našao svrhu cijelog tog prostora je pola vojarne vratio državi, koja sada gradi s europskim sredstvima Veteranski centar.

Rok za izgradnju je 18 mjeseci, a plan je da se zaposli 40-ak osoba.

Kompletni zapisnik s otvaranja svih pristiglih ponuda ispod ove objave:

ZAPISNIK O JAVNOM OTVARANJU VC SINJ (1)

Tagovi

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Moglo bi Vas zanimati

Close
Close