Vijesti

TZG Sinj – Idemo po novi pogled kroz “Svijet u bojama” našeg grada i okolice.

Turistička zajednica grada Sinja u suradnji s Foto Hrvatskom organizira besplatnu šestodnevnu foto-radionicu Svijet u bojama – Sinj 2023. Pozivamo sve zainteresirane ljubitelje fotografije na izazov i novi pogled na poznato i nepoznato kroz fotografski objektiv. Naime, Foto Hrvatska, će nakon 215 uspješnih i iznimno dobro posjećenih gostovanja u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini i ove godine održati foto-radionicu u Sinju od 15. do 20. rujna 2023.

Foto druženje je namijenjeno svim polaznicima starijima od 10 godina. Pridružite nam se u potrazi za najzanimljivijim i najneobičnijim motivima i sudjelujte u stvaranju nezaboravne vizualne čarolije, a odabrane radove svih polaznika prezentirati ćemo na završnoj izložbi.

Prijave su obavezne kod voditeljice radionice Sanje Grgić Ćurić (091 5742343), a prvi sastanak je u petak, 15. 9. 2023. u 16:30 sati ispred Muzeja Cetinske krajine (zgrada Palacine).

Ove godine vas vodimo u foto avanturu “Svijet u bojama” uz podršku Svetišta Čudotvorne Gospe Sinjske,  Kamičak d.o.o., Cetina adventure kluba i HGSS Ispostava Sinj

Veselimo se Vašem dolasku!”

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button