Crna kronika

U Brnazama 300 osoba okupilo se u jednoj kući – ozlijeđen policijski službenik – postupala i interventna policija

Kako doznajemo od PU SD sinoć, nešto prije ponoći, primljena je dojava kako je u mjestu Brnaze, ispred kuće parkirano 100-tinjak vozila dok je unutar kuće boravilo više stotina osoba. Policijski službenici su odmah izišli i dolaskom na mjesto događaja zatekli veći broj parkiranih vozila dok je iz kuće dopirala glasna glazba. Osobe koje su se nalazile u kući narušavale su javni red i mir te su vrijeđali policijske službenike čim su ih uočili.

Ulaskom u prostor u kojem je bilo okupljeno oko 300 osoba napadnuti su policijski službenici od strane nekolicine nepoznatih osoba iz mase koje su na njih bacili boce.

Jedan policijski službenik i 25-godišnjakinja koja se nalazila među okupljenima ozlijeđeni su u predjelu glave te im je pružena liječnička pomoć u hitnoj medicinskoj službi u Sinju gdje su im utvrđene lakše tjelesne ozljede.

Obzirom na oglušavanje okupljenih na policijska upozorenja i zapovijedi u ispomoć su pristupili i policijski službenici Interventne jedinice policije, te drugih ustrojstvenih jedinica, nakon čega je uspostavljen javni red i mir te nije bilo potrebe za daljnjim postupanjem.

Pronađen je 20-godišnji vlasnik objekta koji se dovodi u vezu  s organiziranjem ovog okupljanja te je uhićen i doveden u službene prostorije policije i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje. Nadalje, intenzivno istraživanje je usmjereno i u cilju utvrđivanja svih protupravnih aktivnosti u ovom događaju.

Povezani članci

1 Komentar

  1. Velika neka kuća, u mojoj nas petero pa digod tisno i bisno. A u obor 100 auta stalo. Napalo policiju piše, dakle napali državu, tribalo je sve to spratit u onu napuštenu farmu za koke pa onda provest postupak, jedno po jedno i tako 15 dana, nek se druže.

    16
    9

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button