Vijesti

U Cetinskom kraju 7 novozaraženih

U posljednja 24 sata zabilježeno je 260 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 2371. Među njima je 789 pacijenata na bolničkom liječenju, od toga su na respiratoru 72 pacijenta. Preminulo je 9 osoba.

Prema izvješću Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, od ukupno 638 obrađenih testova danas su 62 novooboljele osobe s područja Splitsko-dalmatinske županije pozitivne na COVID infekciju i to iz Sinja 3, Hrvaca 2, Vrlike 1, Dicma 1, Splita 29, Kaštela 8, Makarske 3, Omiša 2,  Solina 5,  Dugog Rata 2,  Marine 4, Segeta 1 i Podstrane 1 osoba.

Od ukupnog broja novooboljelih 36 osoba su kontakti prethodno oboljelih dok se ostali epidemiološki obrađuju. Ukupno 1458 osoba u županiji nalazi se u samoizolaciji.

Na bolničkom liječenju nalaze se 64 COVID pozitivne osobe u KBC-u Split dok se 6 osoba nalazi na respiratoru. Prema izvješću KBC-a Split u protekla 24 sata preminula je jedna muška osoba stara 84 godine. Osoba je uz brojne komoribiditete bila pozitivna i na covid infekciju.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button