Vijesti

U četvrtak započinje pranje ulica u užoj gradskoj jezgri Sinja – uklonite štekate, štandove, automobile i ostale pokretne naprave

U četvrtak, 09. lipnja 2022. započinje pranje ulica u užoj gradskoj jezgri Sinja.

U Uredu gradonačelnika Grada Sinja održan je sastanak gradonačelnika Grada Sinja Mira Bulja s predstavnicima tvrtke „Čistoće Cetinske krajine“, „Vodovod i odvodnja Cetinske krajine“ i zapovjednikom  „DVD-a Sinj“ na temu čišćenja ulica u užoj jezgri Grada Sinja.

Gradonačelnik Miro Bulj na početku sastanka  istaknuo je kako se ulice u užoj gradskoj jezgri nedovoljno održavaju te kako je nužno uvesti redovito pranje i održavanje.

Na sastanku je dogovoreno da će pranje ulica početi u četvrtak  od 13-17 i to sljedećim ulicama: Trg kralja Tomislava, A. K. Miošića, Vrlička ulica, Lovrića obor, Litrin obor, Glavička ulica, Šetalište Alojzija Stepinca, Brnaška ulica i Put Petrovca.

Pranje i čišćenje će vršiti tvrtka „Čistoća Cetinske krajine“ dok će tvrtka „Vodovod i odvodnja Cetinske krajine“ i „ DVD Sinj“ za te potrebe ustupiti cisterne.

Gradonačelnik je obavijestio sve građane, zakupnike i korisnike javnih površina u imenovanim ulicama, da izvrše uklanjanje svih štekata, štandova, automobila i ostalih pokretnih naprava u navedenom vremenskom razdoblju kako bi se pranje moglo nesmetano odvijati.

Pranje će se odvijati svakog tjedna i to četvrtkom, a pogotovo pojačati u dane Alke i Velike Gospe.

O eventualnim naknadnim promjenama termina pranja građani će biti pravodobno informirani putem sredstava javnog priopćavanja.

banner

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button