Crna kronika

U Dicmu alkoholiziran sudjelovao u prometnoj nesreći nakon čega se udaljio s mjesta nesreće – alkohola u krvi 2,18 g/kg.

Sinoć, 19. prosinca 2023.godine, na području Dicma, na cesti D1, Sinj-Split, dogodila se prometna nesreća, sudar dva osobna vozila nakon čega se jedan od sudionika nakon prometne nesreće udaljio s mjesta događaja.

Policijski službenici su ubrzo pronašli vozača koji se vozilom udaljio s mjesta prometne nesreće, alkotestiran je i utvrđeno je da  se nalazi pod utjecajem alkohola u visini 2,18 g/kg. Muškarac je doveden u službene prostorije i smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola nakon čega će se provesti istraživanje vezano uz sumnju u počinjenje prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, a obavljenim očevidom utvrđeno je da je vozač koji je napustio mjesto prometne nesreće tijekom vožnje vozilom prešao u suprotni prometni trak namijenjenu za vozila iz suprotnog smjera uslijed čega je došlo do sudara s drugim vozilom.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button