TemeVijesti

U Dvorani Čudotvorne Gospe Sinjske održan je susret roditelja kandidata za sakrament Krizme i Prve pričesti

https://www.facebook.com/Gospa-Sinjska

U Dvorani Čudotvorne Gospe Sinjske održan je susret roditelja kandidata za sakrament Krizme i Prve pričesti iz sinjske župe. Nekon uvodne molitve, psihloginja Ana Jandrek održala je predavanje na temu ‘Mentalno zdravlje’. Kroz predavanje predavačica se je posebno osvrnula na važnost mentanlog zdravlja kod adolescenata. Istaknula je i sve opasnosti s kojima se suočavaju mlade osobe od interneta i drugih oblika medija koji utječu na društvenost kod mladih. Govoreći o ulozi obitelji kazala je da su za razvoj mlade osobe od presudne važnosti uravnoteženi obiteljski odnosi, posebno razgovor i izgradnja povjerenja između roditelja i djece.
Nakon predavanja župnik fra Antonio Mravak i s. Jelena Mijić obratili su se roditeljima. Zahvalili su im na odazivu i suradnji koja je usmjerena dobrobiti djece. Roditelji su dobili važne informacije koje se odnose na slavlje Krizme i Prve pričesti u Župi Gospe Sinjske.
Slavlje podjele sa Krizme održat će se u subotu 4. i nedjelju 5. svibnja, a prve Pričesti za djecu iz Sinja, Radošića i Planice održat će se u nedjelju 19. svibnja.
U ostalim zajednicama iz sinjske župe slavlje Prve pričesti će se održati prema posebnom rasporedu koji će biti objavljen na mrežnim stranicama.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button