Vijesti

U Hotelu Alkar će se održati konferencija „Putničke agencije partner“

U subotu 6. travnja 2019. u 10:30 sati u Hotelu Alkar će se održati konferencija „Putničke agencije partner“

Na konferenciju, koja se organizira u suradnji HGK Županijske komore Split i Turističke zajednice grada Sinja, pozvani su svi pružatelji usluga smještaja u domaćinstvu, OPG-ovi, hoteli, hosteli, kampovi te agencije koje se bave posredovanjem u prodaji izleta.

Konferencija će u svom prvom dijelu imati dvije teme i to:

  1. Agencije pustolovnih oblika turizma – izletnički programi
  2. Putničke agencije partneri domaćinima

Prvom temom se želi sve agencije koje se bave posredovanjem u prodaji izleta, zatim djelatnike hotela, hostela, kampova te pružatelje usluga obiteljskog smještaja upoznati s ponudom pustolovnog turizma Splitsko-dalmatinske županije.

Drugom temom konferencije želi se pružatelje usluga obiteljskog smještaja upoznati s prednostima rada sa putničkim agencijama u smislu posredovanja u prodaji (bookinga) obiteljskog smještaja.

U drugom dijelu konferencije bit će održani B2B susreti (individualni sastanci), kako bi svi sudionici mogli u izravnom kontaktu s agencijama – posrednicima u prodaji privatnog smještaja te izvođačima pustolovnih aktivnosti dobiti sve potrebne informacije.

Prijaviti se možete popunjavanjem prijavnog obrasca OVDJE ili direktno na mail nbusic@hgk.hr, najkasnije 5. travnja do 12h.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button