Crna kronika

U Hrvacama provalio u dva ugostiteljska objekta

Fotografija je simbolična

Policijski službenici Policijske postaje Sinj dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom. Sumnjiči se da je u mjestu Hrvace, 11. i 12. veljače provalio u dva ugostiteljska objekt te otuđio novac i dva rutera. Pričinjena je materijalna šteta u iznosu oko 17 tisuća kuna. Protiv spomenutoga je podnijeta kaznena prijava za kazneno djelo teške krađe.

Sažetak u protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježeno je razbojništvo, teška tjelesna ozljeda, tri prijetnje, prijevara, iznuda, oštećenje tuđe stvari, tri teške krađe i pet krađa. U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, tijekom protekla 24 sata, zabilježeno je pet prometnih nesreća od kojih jedna s  materijalnom štetom. Tri osobe su teže i dvije su lakše ozlijeđene.

Jučer je na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske od 13.00 do 17.00 sati  provedena najavljena  akcija u prometu „Faktori rizika“. Tijekom akcije kontrolirano je 319 vozila dok je evidentirano 204 prekršaja.

Od ukupnog broja prekršaja najveći broj se odnosi na  neprilagođenu brzinu – 92, slijedi nekorištenje sigurnosnog pojasa – 69, korištenje mobitelom u vožnji – 26, vožnja bez  zaštitne kacige – 2, te po jedan prekršaja za istek prometne dozvole i upravljanje vozilom prije stjecanja prava na upravljanje.

Izdvojeno:

Narušavanje javnog reda i mira

Sinoć je u Splitu u Savskoj i u ulici Mažuranićevo šetalište u ugostiteljskim objektima 50-godišnjak narušavao javni red i mir kada su ga fizički napale nepoznate osobe. Pružena mu je liječnička pomoć i utvrđena teška tjelesna ozljeda u predjelu glave. Provodi se kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska počinitelja i utvrđivanja okolnosti događaja.

Povezani članci

1 Komentar

  1. Pa pobogu šta je ovo u cetinskoj krajini. Kradu ubadaju nožem. razbijaju palicama i presreću aute. palicama pljačkaju dućane. Triba se ko 91 naoružat i ajmo neka dođu. Šra je ušlo u ovaj svit majko mila.

Back to top button