Vijesti

U nedjelju 13. memorijalna regata za poginule branitelje Cetinske krajine

Udruga maloljetnih dragovoljaca Domovinskog rata Splitsko–dalmatinske županije organizira 13. tradicionalnu memorijalnu regatu – spust čamcima rijekom Cetinom.

U nedjelju, 10. srpnja 2022.g. održati će se trinaesta po redu memorijalna regata rijekom Cetinom, koja je posvećena poginulim i umrlim braniteljima Cetinskog kraja.

Regata će okupit veliki broj sudionika koji se žele okušati u ovoj jedinstvenoj manifestaciji.

Start Regate planiran je u 15 sati na Panju u općini Hrvace.

Okupljanje i start je u mjestu Panj (Most na Panju – općina Hrvace), a cilj i završno druženje za sudionike je na odmorištu Buk u Gali (općina Otok). Ruta kojom se plovi je dugačka 15-ak kilometara i prolazi kroz sela Rumin, Bajagić, Čitluk, Jasensko, Han, Glavice i završava u Gali općina Otok, gdje je predviđen dolazak oko 17 sati.

Organizatori mole sudionike regate da se pripreme za spust rijekom. Potrebni su prikladna odjeća i obuća i zaštitna sredstva od sunca.

Zbog velikoga interesa za sudjelovanje u regati organizator moli da svi dođu na start (na Panj) do 14 sati, ostave svoja plovila i opremu te udalje vozila kako se ne bi stvarala gužva i zastoj.

Organizator je za sve sudionike regate osigurao obrok (vojnički grah) na cilju.

Sve informacije o jubilarnoj memorijalnoj regati mogu se dobiti na broj mobitela Marija Vujevića Vegija 098/920-8319  te pozivamo sve koji žele sudjelovati sa svojim plovilima da nam se pridruže.

Predsjednik UMDDR SDŽ:

Mario Vujević

banner

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button