Sport

U nedjelju 24 večer Sinjskih mažoretkinja

U nedjelju 1.8.2021. u sklopu manifestacije Dani Alke i Velike Gospe, na Košarkaškom igralištu održati tradicionalna 24 po redu večer Sinjskih mažoretkinja.

Zbog poštivanja epidemioloških mjera  program je podijeljen na dva dijela, u prvom dijelu programa koji počinje u 20:15 nastupat će mlađe dobne skupine minime mlađe i starije, te kadeti mlađi i stariji, dok će u drugom dijelu programa koji počinje u 21:15 nastupati mlađe juniorke, juniorke i seniorke, koje će uoči nastupa prodefilirali ulicama grada Sinja uz pratnju bubnjara iz Gradske glazbe Sinj.

Nažalost ove godine baš kao i prethodne 2020. godine nemamo goste iz prijateljskih nam mažoret timova zbog epidemiološke situacije, no usprkos tome program nastupa bit će šarolik, predstavit će se sve dobne skupine Sinjskih mažoretkinja od najmlađih mini mažoretkinja, pa do najstarijih seniorka, koje su u ovim pandemijskim uvjetima uz stručno vodstvo trenerica Vesne Samardžić i Tee Pavić mukotrpno radile i to na razno razne načine, te su uz puno truda, rada i ljubavi, omogućile da i u ovim nenormalnim uvjetima mažoret ples i Sinjske mažoretkinje ostanu na visokom nivou.

Nadamo se da će u sljedećoj godini biti puno povoljnija situacija, te da ćemo moći dostojno proslaviti 25 rođendan Sinjskih mažoretkinja.

Povezani članci

Back to top button