Sport

U NK Junak stigla nova pošiljka opreme

https://www.facebook.com/PlaviStrojSinj

U posljednjih nekoliko mjeseci Junak je nabavio oko 140 lopti za mlađe kategorije.
“Osnova za bilo kakav napredak su uvjeti, a Klub je izabrao kao glavni cilj ulaganje u poboljšanje uvjeta za djecu jer oni su jedina prava investicija za budućnost NK Junak Sinj. Samo sa pravim uvjetima naša djeca u budućnosti mogu biti konkurentna na visokoj razini.”
NK Junak Sinj će zajedno sa sponzorima nastaviti maksimalni angažman oko poboljšavanju uvjeta na svim razinama Kluba.

Povezani članci

4 Komentara

  1. Neka Junak prestane ‘orati’ terene Nk Glavica koje usput rečeno imaju 2-3 baluna.

  2. Nk Glavice? Valjda NK Glavice 1991. Je li ikad proveden zakonski postupak gašenja starog NK Glavice sa rasvjetljavanjem razloga zašto je ugašen te kako je nasta sadašnji NK Glavice 1991? Usput, tereni su gradski i može ih koristit svaki klub sa administrativnog područja grada Sinja a dodano, sa pozicija ZŠU grada Sinja najviše novca za održavanje terena i ulaganja u objekte na njima kroz 2021. išlo je baš tom terenu u Glavicama. Ljubi plavu boju!

  3. Podkucom, jesi sa marsa, Saturna ili? Junak je dobio 6 miliona naših kuna samo za pomoćni teren prosle godine , u ovoj ide 300 tisuća samo za rasvjetu. Glavičani volonterski stavljaju polovne stupove. Kad je crka stari NK glavice ima je manji dug od junaka i tekstila (provjeri u poslovnoj Hrvatskoj) ali se nije niko zauzeo.

  4. Sramota je kako se grad odnosi prema nk Glavicama. Općenito cili sinjski sport je zakocen/zarobljen rasipanjem miliona na Junaka u kojem igraju vecinom nogometaši koji sa sinjem veze nemaju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button