Vijesti

U ponedjeljak nakon dugo vremena “imamo studente u Sinju”

Studij “Mediteranske poljoprivrede” Sveučilišta u Splitu je, uz prostore u centru Dioklecijanove palače (Poljana kraljice Jelene 1), dobio je mogućnost da se približi poljoprivrednicima Cetinske krajine na način da će centar aktivnosti studija biti u prostorima Alkarskih dvora u Sinju.

Rektor Splitskog Sveučilišta prof. dr. sc. Dragan Ljutić je pružio podršku realizaciji ovog projekta odnosno širenju aktivnosti na studiju “Mediteranske poljoprivrede” i ona je uspješno realizirana.

Grad Sinj je, odlukom Senata na 34. sjednici, postao središte izvođenja studija na adresi Šetalište Alojzija Stepinca 2.

Slijedi obavijest voditelja studija:

Poštovane kolege studenti,

Nastava na svim smjerovima i godinama studija počinje u ponedjeljak, 28.9.2020. godine u 10 sati u Alkarskim dvorima u Sinju.

Prijevoz je organiziran od strane grada Sinja. Autobus kreće u 9 sati sa Sveučilišnog kampusa (ispred restorana “Kampus”). Povratak se predviđa oko 15:30 sati.

Molim poštivanje epidemioloških mjera tj. preporuka za održavanje nastave. (maske u autobusu su obavezne). U slučaju da niste potpuno zdravi, molim vas, nemojte prisustvovati na nastavi.

Potpune upute Ministarstva znanosti i obrazovanja vezane za pandemiju COVID-19.

Svim nastavnicima i studentima želimo uspješnu novu akademsku godinu!

Leo Gracin, voditelj studija

Povezani članci

3 Komentara

  1. Od 9 do 15,30 sati. Pa di će ovi ručat studenti. u Dan i noć. I koliko će ovi prijevoz koštat Sinj pa svaki dan jedan autobus. ko je ovo dogovorio.

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button