Vijesti

U postupku izdavanje građevinske dozvole za „kružni tok“ ispred upravne zgrade Grada Sinja

Upućen je javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole za građenje (rekonstrukciju) prometnog sustava cestovnog prometa raskrižja državne ceste DC1 –Vukovarska ulica, ulice Miljenka Buljana i Matića ulice.

Riječ je o jednim od najprometnijih ulica u centru Grada, spoju Vukovarske ulice i Ulice Miljenka Buljana, na kojem se gradi kružni tok.

Ovo je drugi kružni tok u vrlo prometnom dijelu državne ceste D1 koja prolazi kroz Sinj. Prvi kružni tok koji je u funkciji već dvije godine je u spoju Vukovarske ulice i Ulice Domovinskog rata, koji se pokazao kao nefunkcionalno i loše rješenje za građane Sinja. Hoće li to biti slučaj i sa drugim kružnim tokom pokazati će vrijeme.

Uvid se može izvršiti dana 6. studenog 2018.g. u vremenu od 08,00 do 10,00 sati u Upravnom odjelu za graditeljstvo i prostorno uređenje Splitsko – dalmatinske županije, Ispostava Sinj, Dragašev prolaz 24. soba 7.

 

Povezani članci

1 Komentar

  1. Poštovani svrha kružnoga toka je da promet stalno cirkulira što nije slučaj kod prvoga kružnoga toka iz razloga pješački prijelazi ako se napravi kao prvi nema svrhe nikakve triba pješački prijelaz napravit ispod ceste ili nad cestom….

    5
    5
Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button