Vijesti

U Sinju održan 13. Vatrogasni kup Dalmacije

Dana 27. veljače 2019. godine na športskom centru “Ivan Poljak- Sokol i Andrija Alčić” održan je 13. Vatrogasni kup Dalmacije u organizaciji Vatrogasne zajednice Splitsko-dalmatinske županije, a u suradnji s Hrvatskom vatrogasnom zajednicom i DVD-om Sinj. Prije početka natjecanja okupljene natjecatelje i njihove voditelje pozdravila je gradonačelnica Grada Sinja Kristina Križanac koja je svečano i otvorila Kup.
Na natjecanju je sudjelovalo više od 300 sudionika.
Natjecanje je pokazalo spremnost hrvatskih vatrogasaca kroz vježbe s motornom vatrogasnom štrcaljkom, te štafetom utrkom bez prepreka ( 8 dionica) na tartan stazama u nekoliko kategorija.
S obzirom da se radilo o natjecanju osvojena su i prva mjesta, koja su pripala, u kategori A, muški – DVD Buševec, u kategoriji B, muški – DVD Strmec Bukevski, u kategoriji A, žene – DVD Ribnica, u kategoriji B, žene – DVD Ribnica, a u kategoriji JVP prvo mjesto je osvojio JVP Zagreb.
Gradonačelnica Sinja podijelila je i nagrade najuspješnijima.
Ovo natjecanje provodi se u skladu s odredbama Pravilnika o provedbi vatrogasnih natjecanja za Kup Hrvatske vatrogasne zajednice te je u isti i uvršteno.

Povezani članci

3 Komentara

  1. od svih restorana u sinju ajde pogodite di se papalo iza takmicenja?????

Back to top button