Politika

U Sinju se ponavljaju izbori za Vijeće MO

Mjesni odbor Sinj se nije ni po treći put uspio konstituirati izborom predsjednika mjesnog odbora i VMO Sinj ide u nove izbore.

Naime od 11 izabranih članova VMO Sinj, sjednici je nazočilo​ 10 članova, opravdano nije nazočio član liste HDZ-a, Anđelko Čačija.​

Nastavila se tradicija u Sinju da politički akteri ne mogu naći zajednički model za upravljanjem bilo koje razine vlasti. Tako su se prije četiri godine tri puta ponavljali izbori za VMO Sinj.

Bila su tri prijedloga za izbor predsjednika i to :

1.​ ​ ​ ​ ​ ​Branimir Romac (HDZ), predložen od strane svoje liste, koji je u javnom glasovanju dobio 4 glasa svoje opcije, dok​ su članovi sa liste SDP-a bili protiv, a članovi sa liste MOST-a NL suzdržani,

2.​ ​ ​ ​ ​ ​Zoran Smoljo (MOST NL), predložen od strane svoje liste, koji je u javnom glasovanju dobio 3 glasa svoje opcije, dok su članovi sa liste SDP-a bili protiv, a članovi sa liste HDZ-a​ suzdržani.

3.​ ​ ​ ​ ​ ​Mira Perić (SDP), predložena od strane svoje liste, koja je u javnom glasovanju dobila 3 glasa svoje opcije, dok su članovi sa liste HDZ-a bili protiv, a​članovi sa liste MOST-a NL​ suzdržani.

Povezani članci

1 Komentar

  1. Nema od Vas kruva za Sinj. Za šugave mjesne vi se ne morete dogovorit a mjesni su nikakva vlast. Tako nam je i za cili Sinj. Popadamo a ostali gradovi napreduju i dogovore se za boljitak svojih građana. Sve vas triba potrat u privatnika.

    3
    2
Back to top button