Vijesti

U Sinju uskoro novi rotor vrijednosti 4 milijuna kuna

U uredu gradonačelnika Grada Sinja održan je sastanak na temu početka rekonstrukcije DC1 – spoj Ulice bana Josipa Jelačića- Put Pazara – Splitska ulica (izgradnja kružnog toka – rotora).

Na sastanku su nazočili zamjenik gradonačelnika Denis Bobeta, v.d. pročelnica Upravnoga odjela za prostorno uređenje, komunalne djelatnosti, gospodarstvo i upravljanje imovinom Ivana Pavić sa suradnicima, predstavnik investitora Hrvatskih cesta Mislav Vučković, predstavnik izvođača radova tvrtke Strabag d.o.o. Marko Mijić, te predstavnik PP Sinj zamjenik načelnika Dušan Ugrin.

Na sastanku je prezentiran početak projekta rekonstrukcije i uređenja DC 1, a vrijednost radova iznosi 3, 2 milijuna kuna bez PDV-a. Početak izvođenja radova planiran je krajem mjeseca rujna, a rok izgradnje je četiri mjeseca. Na sastanku je prezentirana i nova prometna regulacija za vrijeme rekonstrukcije prometnice, te je izvođač naglasio da će dionica DC 1 biti otvorena za promet koji će se regulirati sukladno dinamici izvođenja radova. O svim obilaznim pravcima i zatvaranju cesta javnost će biti pravovremeno obaviještena.

Povezani članci

2 Komentara

  1. Čep ispod općine, čepčina kod pinjura, mega čep kod tendija. Pošta je polovni helikopter?

  2. Ovo kod Pinjura preiritantno. Kolaona od 200m a sa bočnih strana čeka jedno ili nijedno auto.

    3
    1

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button