Sport

U susret 5. izdanju Salomon Sinj Trail utrke

U susret 5. izdanju Salomon Sinj Trail utrke, kreće putopisno-avanturističko predavanje ”Odvaži se: Plivaj!”

Gošća susreta je sportašica, daljinska plivačica i maratonka Dina LevačićDina je nedavno preplivala šesti kanal, između Sjeverne Irske i Škotske, i tako postala prva Hrvatica kojoj je to pošlo za rukom. Za završiti Oceanovih sedam, odnosno sedam najvećih svjetskih maratona, ostao je još Cookov prolaz na Novom Zelandu. Dinina plivačka biografija puna je velikih uspjeha: prvi maraton preplivala je s 9 godina, s 18 godina isplivala je najduži plivački maraton na svijetu (Hernandarias Prana) i stigla peta, prva je Hrvatica koja je preplivala La Manche, druga žena u povijesti i šesta ukupno u daljinskom plivanju koja je preplivala tzv. Trostruku krunu (3 maratona), osvojila je niz nagrada i priznanja za svoje plivačke podvige.

Kako je zavoljela daljinsko plivanje, kako se priprema, susreti s meduzama i morskim psima, kako se bodri, što joj se ‘mota’ po glavi dok pliva te što je najviše dojmilo s preplivanih kanala – ispričat će na predavanju.

Susret, predavanje i druženje održat će se u Alkarskim dvorima (Put Petrovca 12, Sinj), u utorak 20. rujna 2022. s početkom u 19.00 sati. Ulaz na predavanje je besplatan.

Podsjetnik:

Utrka 5. Salomon Sinj Trail je na rasporedu 24. rujna 2022. u Sinju, a više informacija i prijave možete pronaći ovdje.

banner

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button