Vijesti

U TIŠ Ruđera Boškovića u Sinju održan stručni skup MŽSV za cestovni promet i vozače motornog vozila

1.i 2.rujna u Tehničkoj i industrijskoj školi Ruđera Boškovića u Sinju održan je stručni skup MŽSV za cestovni promet i vozače motornog vozila.

Na skupu su sudjelovali nastavnici s područja cijele Hrvatske, na čelu sa Kristinom Miklaužić Černicki, višom savjetnicom iz obrazovnog sektora Prometa i logistike.

Program je uistinu bio raznovrstan, a domaćini su se potrudili da se gosti u Sinju osjećaju kao kod kuće. Gosti su počašćenim sa tradicionalnim domaćim jelima, a ravnateljica je sa kolegama iz sektora Prometi logistika goste odvela u Muzej Sinjske Alke, Svetište Gospe Sinjske a pokazali su im i ostale znamenitosti našega lijepog Sinja.

– Hvala svima koji su došli u Sinj i našu školu na stručni skup na kojem se uistinu moglo puno toga naučiti. Posebnu zahvalu želim uputiti Kristini Miklaužić Černicki, višoj savjetnici i Andreji Koščak Lacković voditeljici MŽSV, koje preuzimaju najviše zasluga za organizaciju događaja. Gosti su oduševljeni našim gradom, a posebno našim autohtonim jelima, našom crkvom kao i muzejem Sinjske alke .Hvala svim djelatnicima škole posebno onima koji su pomogli da se gosti osjećaju dobrodošlo . Hvala Turističkoj zajednici grada Sinja na prigodnim promotivnim materijalima i poklonima kao i upravi Muzeja na održanom predavanju za naše goste. Nestrpljivo čekamo novo druženje, a našu školu ostavljamo otvorenom za sve koji u budućnosti planiraju sličan skup, neovisno o sektoru iz kojeg dolaze – kazala je ravnateljica Marica Barać.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button