Vijesti

U Trilju se postavilo montažno klizalište – sinjanima „šipak“

Triljani će ove zime uživati u ‘ledenoj bajci’. Grad je osigurao postavljanje montažnog klizališta u novom projektu Advent uz Cetinu, koji bi trebao se predstaviti ovaj tjedan. Tako će Trilj postati centar Cetinske krajine za sve one koji žele koristiti ovakvu vrstu blagodati, jer najbliže montažno klizalište za sve cetinjane je u Splitu.

Sinj je imao montažno klizalište samo jednu godinu 2010.g. kada ga je u prvoj godini svoje vlasti postavila NL dr. Jadrijevića, ali je ono neslavno završilo, bilo je netransparentno što se tiče troškova i navodno je zbog postavljanja na trgu dr. Franje Tuđmana, prouzročilo oštećenja u prostorima ispod samog klizališta koja su u privatnom vlasništvu više građana.

Ove godine, sinjani će imati Advent čiji će program prvenstveno nositi udruge i njihov entuzijazam, ali i ovdje vrijedi pravilo „koliko para, toliko i muzike“ i tu Trilju, Grad Sinj ne može ni približno parirati.

Grad Sinj je imao još „bisera“ za vrijeme adventa, tako je prije vlasti NL dr.Jadrijevića, za jednu godinu „ispaljen“ vatromet vrijedan više desetaka tisuća kuna, ali ga nitko nije vidio i to doslovno, ali se mogao čuti.

Pitate se kako to? Pa Sinj koji inače očito nema sreće u ovakvim situacijama, je za doček Nove godine imao vatromet koji se naručio i valjda je morao biti iskorišten, ali je tu  novogodišnju noć bila magla, da vatromet nisu vidjeli ni oni koji su ga aktivirali s tvrđave Kamičak, a kamoli oni koji su doček Nove godine čekali na dnu Pijace.

Izvor foto: facebook

Povezani članci

4 Komentara

  1. A šta će nama sinjanima ovakve stvari. Mi imamo slame i vriće i samo čekat snig da padne, pa neće se nama gradonačelnica mučit da mi budemo građani prvog reda, mi smo selo prema Trilju.

  2. Ko kaže, pa npr. Glavičani dobivaju još jedan kamenolom. A neka, niko se nije pobunio pa će sad biti između dva kamenoloma, u smaradu od kamiona i prašine. Samo vi glavičani mumučite. Gradonačenica samo kaže da je nadležno ministarstvo u prievodu – tko vas hebe glavičani. A pekmez dile hrvatačani s sinjskim prodanim dušama. Samo vi glavičani mučite i budite mirni……

  3. Mrzim kad mi je komentar predugačak! Dakle – NO COMMENT!!! 🙁

  4. Samo da se zna. Klizaliste je postavljeno 2010, a od tada nitko nije preuzeo obvezu nadoknade stete gradanima koji su cijeli radni vijek ostavili u ta cetiri zida. Blago se onom po kojem Grad gazi!!!! A ocito je da gazi po svim Sinjanima. Izabrali smo ih da budu svrha sami sebi, a ne da sluze nama. A dragi Sinjani, trebali bi nam sluziti!!!! Osvrnite se malo na Hrvace, Otok, Trilj…Za Sinj i Gradsku vlast malo je reci ” NISTA”

    7
    1
Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button