Vijesti

U Trilju Zelena čistka 2019. (odgođena do daljnjega)

https://www.facebook.com/visit.trilj/

Grad Trilj, Turistička zajednica grada Trilja, DVD Trilj i HGSS uključiti će se u kampanju Zelena čistka 2019. u sklopu globalne akcija Let’s clean up Europe koji će se održati 13. travnja 2019. godine od 09:00 do 14:00 sati.
Cilj ove akcije je povećati svijesti o važnosti osobne brige za okoliš, s posebnim naglaskom na očuvanje voda, bogatstvo flore i faune, te dugoročnu zaštitu i očuvanje zdravlja svih stanovnika.
Okupljanje svih volontera je u 9:00 sati u gradskom parku Trilj gdje će od koordinatora akcije dobiti daljnje upute i raspored čišćenja po sektorima – korito rijeke Cetine kroz Trilj, rječica Grab-od mostića do spoja Graba i Rude.
Za prikupljanje sitnog otpada osigurane su rukavice i vrećice, a za krupni otpad kontejneri i kante na više lokacija prema rasporedu čišćenja. Svi sudionici su dužni nositi odgovarajuću odjeću i obuću, te priručni alat ukoliko imaju.
Ovim putem pozivamo i sve sugrađane da se pridruže te da zajedno učinimo Trilj ljepšim i zdravijim mjestom za život. Akcija čišćenja je prilagođena svim dobnim skupinama, a za sve volontere osiguran je obrok nakon provedene akcije.
Molimo da svoje sudjelovanje potvrdite do:
☑️11. travnja 2019. ( za zainteresirane pojedince, lokalno stanovništvo)
na e-mail: info@visittrilj.com

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button