Vijesti

Učenik Jakov Delaš iz TIŠ Ruđera Boškovića osvojio plasman na državno natjecanje

Jučer je u Strukovnoj školi u Sisku održano međužupanijsko izlučno natjecanje u disciplini Vožnja motornog vozila.

TIŠ Ruđera Boškovića u Sinju je predstavljao učenik Jakov Delaš sa svojim mentorom Mariom Doljaninom. U Sinj su donijeli najbolju moguću vijest, a to je još jedan plasman na državno natjecanje.

– Iz godine u godinu dokazujemo da smo jedna od najboljih škola na području prometa i logistike. Nakon osvojenog prvog i trećeg mjesta, i ove godine imamo visoka očekivanja od državnog natjecanja. Želim čestitati Jakovu i njegovom mentoru na velikom uspjehu – rekla je ravnateljica Marica Barać.

Ovim natjecanjem završila su međužupanijska natjecanja, a TIŠ se može pohvaliti s čak tri plasmana na državno natjecanje. Uz Jakova Delaša, na državno natjecanje ide tehničar cestovnog prometa Ivan Totić s mentorom Antom Vučkovićem te Antonio Tadić i Ivan Marović, koji će u pratnji mentora Marka Buratovića nastupiti na državnom natjecanju u disciplini Kućne instalacije.

Uz ova natjecanja, škola je nastupila i na izlučnim natjecanjima u disciplinama Električne instalacije, Automehatronika, Strojarske tehnike i CNC i CAD/CAM tehnologije.

– Hvala svim učenicima i mentorima. Voljela bih istaknuti i uspjeh iz općih predmeta. Na županijsko natjecanje su se plasirali učenici iz engleskog jezika (Branimir Bešker, Stipe Vrcan, Luka Gašpar, Nikola Čavčić) s mentoricom Mirelom Glibotom te povijesti (Ivan Antonio Marović) s mentoricom Sanjom Sarić – zaključila je ravnateljica Barać.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button