Crna kronika

“Uhvaćeni” 22 i 29-godišnjak u krađi goriva u Sinju

Sumnjiče se da su otuđili gorivo iz teretnih vozila

Policijski službenici policijske postaje Sinj dovršili su kriminalističko istraživanje nad  29-godišnjakom i 22-godišnjakom. Utvrđena je sumnja da je  29-godišnjak  2.svibnja na području Vrlike   provalio u dva rezervoara na parkiranim teretnim vozilima odakle je otuđio  oko 125   litara dizel goriva, te da je zajedno s  22-godišnjakom  4.svibnja  u Sinju  iz  rezervoara dva  teretna  vozila  otuđio oko  850 litara  dizel goriva vrijednosti oko 9 tisuća kuna.  Zbog sumnje  da su  počinili  kaznena djela teška krađa protiv njih  će se podnijeti  kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Sažetak u protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježen je pokušaj razbojništva,  prijetnja,  četiri oštećenja tuđe stvari, teška krađa, tri krađe i požar

U posljednja 24 sata evidentirano je sedam prometnih nesreća od kojih dvije  s materijalnom štetom. Tri osobe su teže i tri lakše ozlijeđene.

Pokušaj razbojništva u Splitu

Jučer je zaprimljena prijava da su oko 19,20 sati  u ulici  Nazorov prilaz u Splitu  trojica za sada  nepoznatih muškarca presrela 25-godišnjaka i 21-godišnjaka i tom prilikom  im uputili  prijetnje i fizički ih napali tražeći od njih novac. Oštećeni kod sebe nisu imali novac niti  druge  vrijednosti, te su nakon spomenutog događaja uspjeli pobjeći. Nisu ozlijeđeni, a  kriminalističko  istraživanje je u tijeku.

 

Povezani članci

Back to top button