Vijesti

Upis novih ministranata u subotu 14. rujna 2019. u 14 sati

https://www.facebook.com/Gospa-Sinjska/

Župna zajednica Gospe Sinjske posebno se ponosi poslužiteljima oltara, koji iz tjedna u tjedan rado sudjeluju kod crkvenih slavlja – na ponos svojih roditelja, rodbine i prijatelja. Naša župa ima 100-ak ministranata, koji su podijeljeni u 6 grupa odnosno crkava: Sinj, Glavice, Brnaze, Čitluk/Jasensko, Karakašica/Suhač i Lučane.

Posluživati kod oltara Gospodnjeg prava je liturgijska služba, pa svećenici s osobitom pažnjom nastoje organizirati dobre i odgovorne ministrante. Od subote, 14. rujna 2019., nastavljamo s ministrantskim susretima, koji su ispunjeni druženjem i zajedništvom, učenjem i vježbanjem, smijehom i dobrotom. Osim redovitih susreta, organiziramo ministrantske izlete, športske i rekreativne igre, nogometne turnire, tombolu, župne i provincijske susrete s ministrantima iz drugih župa…

Radujemo se nastavku susreta i pozivamo dječake starije od 9 godina da se priključe ministrantima, a sve roditelje pozivamo da potaknu svoju djecu na službu Crkvi i župnoj zajednici. Naši mladi župljani surađivat će s fra Tonijem, fra Markom, fra Antoniom, fra Mladenom, fra Pericom, fra Franom i fra Petrom.
Prvi susret ministranata u Sinju u subotu, 14. 9. 2019. u 14 h

Tagovi

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Moglo bi Vas zanimati

Close
Close