Vijesti

Uspjeh učenika Osnovne škole fra Pavla Vučkovića na školskim i županijskim natjecanjima

Razdoblje pandemije koronavirusa ostavilo je velika traga na funkcioniranje škola te rada s učenicima. Iako smo se zatekli u sasvim novim okolnostima, učenici i učitelji Osnovne škole fra Pavla Vučkovića i ove su godine pokazali da se marljivošću i upornim radom mogu postići izvrsni rezultati. Na održanim županijskim natjecanjima neki su od njih ostvarili zamjetan uspjeh te su pozvani ili očekuju poziv na državno natjecanje.

Na županijskom Natjecanju mladih tehničara učenica 5.c razreda Maša Gusić osvojila je prvo mjesto i pozvana je na državno Natjecanje (voditeljica: Katja Gusić). Još je dvoje učenika ostvarilo zapažene rezultate na županijskim natjecanjima te očekuje prolazak na državnu razinu natjecanja. Na županijskom Natjecanju iz hrvatskog jezika učenica 7.a razreda Anđelina Runje osvojila je drugo mjesto (voditeljica: Helena Budimir). Županijsko povjerenstvo na smotri LiDraNo predložilo je za državnu smotru novinarski rad Kad poštari polete učenika 7.a razreda Dina Paladina (voditeljica: Helena Budimir).

Nekolicina je učenika ostvarila odličan rezultat na školskim natjecanjima te su pozvani i sudjelovali su na županijskim natjecanjima. Tako su na Nadbiskupijsku vjeronaučnu olimpijadu pozvani: Ante Delija, Lucija Marasović, Marijan Mastelić i Nika Križanac, 8.c, voditeljica: Danja Milun. Na županijsku smotru LiDraNo u kategoriji literarnih radova pozvani su: Ivan Cvitanušić, 5.a, voditeljica: Matea Sučić i Lana Roguljić, 7.b, voditeljica Anđela Vučković. U kategoriji novinarskih radova pozvani su: Dino Paladin, 7.a, voditeljica: Helena Budimir i Tina Budimir Bekan, 8.a, voditeljica Antonija Mršić. Na županijsko Natjecanje iz fizike pozvana je Ena Marković, 8.a, voditeljica: Katja Gusić. Na županijsko Natjecanje mladih tehničara pozvana je Maša Gusić, 5.c, voditeljica Katja Gusić i Iva Sunčica Mastelić, 6.a, voditeljica: Marina Marušić. Na županijsko Natjecanje iz povijesti pozvani su: Ena Marković, 8.a, voditeljica: Tihana Škorić Prnjak i Ante Delija, 8.c, voditelj: Ante Jureta. Na županijsko Natjecanje iz geografije pozvan je Ante Delija, 8.c, voditeljica Marinela Miloš. Na županijsko Natjecanju iz informatike pozvani su: Filip Kos, 6.a i Sonja Milan, 5.c, voditelj: Boško Lišnić. Na županijsko Natjecanje iz kemije pozvan je Duje Klarić Kukuz, 7.b, voditeljica: Jasminka Munivrana. Na županijsko Natjecanje iz biologije pozvani su Mia Vrcan, 7.a i Duje Klarić Kukuz, 7.b, voditeljica: Jasminka Munivrana. Na županijsko Natjecanje iz hrvatskog jezika pozvani su: Duje Klarić Kukuz, 7.b, Ante Delija, 8.c, voditeljica: Anđela Vučković i Anđelina Runje, 7.a, voditeljica Helena Budimir.

Čestitamo učenicima i njihovim mentorima te im želimo puno daljnjega uspjeha – da im ovi rezultati budu motivacija za budući rad i nova ostvarenja!

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button