Sport

Uspješan nastup naših kickboxača

Ove subote u gradu Popovača se održao “Moslavac Open”, otvoreni kup u kickboxingu, pod organizacijom Kickboxing kluba Moslavac iz Popovače, na kojem je nastupilo 111 natjecatelja iz 21-og kluba.

Na turniru je nastupio i sinjski klub, Kickboxing klub Kula kojeg su predstavljali Gabriela Pavlinušić i Gabriel Marinović, kojima je ovo ujedno bio i prvi nastup.

Gabriela Pavlinušić je nastupila u disciplini kicklight, stariji kadeti (-55kg). Gabriela je osvojila drugo mjesto, izgubivši u finalu od iskusnije protivnice iz Karlovca.

Gabriel Marinović je nastupio također u disciplini kicklight, stariji kadeti (-57 kg), te je u finalu osvojio prvo mjesto, potpunom dominancijom nad borcem iz Gline.

KBK KULA kao klub je u disciplini kicklight stariji kadeti, u ukupnom poretku klubova osvojio drugo mjesto što uz srebrenu i zlatnu medalju jasno daje do znanja da se u klubu radi kvalitetno, ozbiljno i predano, te da ih očekuje bogata budućnost po pitanju medalja i uspjeha, a ovim putem se iz kluba zahvaljuju tvrtkama NIVO 2 i autoservisu TIM, na podršci i pomoći.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button