Kultura

Uspješno održana 1. fotoradionica Svijet u bojama

Petodnevna fotoradionica Svijet u bojama, u suorganizaciji Foto Hrvatske i Turističke zajednice grada Sinja, uspješno je završena zajedničkom izložbom odabranih fotografija svih polaznika u Galeriji Sikirica.

Jučer 03. rujna, u prostorijama Galerije Sikirica, otvorena je izložba radova polaznika prve fotoradionice Svijet u bojama.

Radionica, koju su nadasve stručno i zanimljivo vodili Sanja Grgić Ćurić i Nikola Ćurić, sastojala se od teorijskog i praktičnog dijela. Polaznici fotoradionice pronalazili su motive na području grada Sinja u zadanim temama: sinjska tvrđava Grad, postaje Križnog puta, spomenik Alkaru, rijeka Cetina, most na Hanu, izvor Kosinac, Sinjsko polje te manifestacija Sinj AirShow. Trinaest polaznika svih dobnih skupina s područja grada Sinja, Trilja, Otoka i Ciste Provo, uspješno su prošli edukaciju te su u potrazi za najzanimljivijim i najneobičnijim motivima sudjelovali u stvaranju nezaboravne vizualne čarolije. Najbolji pokazatelj uspjeha 1. fotoradionice Svijet u bojama svakako je bila nazočnost brojnih posjetitelja u Galeriji Sikirica na otvaranju izložbe.

Izložba će biti otvorena do kraja tjedna pa svi zainteresirani mogu doći i razgledati fotografije naših polaznika.

Zahvaljujemo se svima koji su nam pomogli u realizaciji ove prve fotoradionice, a posebno Zrakoplovno tehničkom društvu koji su nam omogućili da naši fotografi nesmetano fotografiraju manifetsaciju Sinj Air Show, te Galeriji Sikirica i djelatnicima KUS-a na pomoći oko postavljanja izložbe.

S poštovanjem,

Monika Vrgoč

Direktorica Turističkog ureda

Turistička zajednica grada Sinja

Foto galerija :

Povezani članci

Back to top button