Vijesti

Uspješno održana 2. Fotoradionica Svijet u bojama

Petodnevna fotoradionica Svijet u bojama u suorganizaciji Foto Hrvatske i Turističke zajednice grada Sinja, te uz potporu Turističke zajednice Splitsko dalmatinske županije i Grada Sinja, uspješno je završena izložbom odabranih fotografija svih polaznika, izloženih ispred Alkarskih dvora.

Jučer 28. lipnja, ispred Alkarskih dvora, otvorena je izložba radova polaznika druge fotoradionice Svijet u bojama.

Radionicu su vodili Sanja Grgić Ćurić i Nikola Ćurić. Radionica se sastojala od teorijskog i praktičnog dijela. Tako su polaznici fotoradionice motive pronašli na području grada Sinja sa zadanim temama: tvrđava Kamičak,  tvrđava Grad, postaje Križnog puta, Šetalište bl. Alojzija Stepinca, značajni krajobraz Sutina te manifestacija Salamon Sinj Trail. Petnaest polaznika s područja grada Sinja i općine Dicmo, svih dobnih skupina, uspješno su prošli edukaciju te su  u potrazi za najzanimljivijim i najneobičnijim motivima i sudjelovali u stvaranju nezaboravne vizualne čarolije. Uspješnost održane radionice potvrdili su brojni posjetitelji na otvornju izložbe. Sama Izložba će biti otvorena do kraja kolovoza, tako da svi zainteresirani mogu doći i razgledati fotografije uhvaćene objektivima polaznika radionice na najpoznatijim lokacijama našeg Grada.

Zahvaljujemo se svima koji su nam pomogli u realizaciji ove druge foto radionice, a posebno Cetina Adventure klubu čiji su nam članovi omogućili nesmetano fotografiranje manifestacije Salamon Sinj Trail, kao i KUS-u – Galeriji Sikirica na ustupljenom prostoru za održavanje edukativnog dijela radionice, Viteškom Alkarskom društvu i osoblju Cafe bar Maroon na pomoći oko postavljanja izložbe.

Monika Vrgoč

Direktorica Turističkog ureda

Turistička zajednica grada Sinja

Foto galerija:

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button