Vijesti

Utorak – Dan otvorenih vrata policije na platou ispred Tehničke i industrijske škole „Ruđer Bošković“

Obavještavamo Vas da će PU splitsko-dalmatinska sutra (utorak) 14. lipnja 2022. u Sinju,  u vremenu od 11:00 do 13:00 sati, na platou  ispred Tehničke i industrijske škole „Ruđer Bošković“ (ulica Dinka Šimunovića 12) organizirati Dan otvorenih vrata.

Policijska akademija i Policijska škola „Josip Jović“ pokrenula je niz promotivnih aktivnosti za natječaj za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka 2022/2023  godine. Jedna od promotivnih aktivnosti je održavanje Dana otvorenih vrata kako bio se i na taj način potencijalnim kandidatima približio rad policije.

Od 11:00 do 13:00 sati biti će postavljeni info pultevi s opremom i tehnikom koju policija koristi u svakodnevnom radu. Građani i zainteresirani kandidati moći će se upoznati s određenim segmentima rada policije (temeljna, kriminalistička, prometna, granična i specijalna i interventna policija, protueksplozijski odjel, prevencija), te razgovarati s policijskim službenicima o policijskom pozivu i o aktualnom natječaju za upis.

Ukoliko ste završili srednju školu u trogodišnjem ili četverogodišnjem trajanju, hrvatski ste državljanin/državljanka, mlađi ste od 28 godina i imate želju postati policajac/policajka, pozivamo Vas da sutra dođete u Sinj gdje ćete dobiti sve potrebne informacije.

Također, pozivamo i sve ostale građane koji imaju želju upoznati se s radom policije da nam se pridruže na Danima otvorenih vrata!

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button