Kultura

Večeras izložba radova polaznika 3. Foto radionica Svijet u bojama

U organizaciji Turističke zajednice grada Sinja u suradnji s Foto Hrvatskom te uz podršku Turističke zajednice Splitsko dalmatinske županije, danas, (ponedjeljak) 19. rujna s početkom u 19 sati bit će otvorena izložba fotografija pod nazivom “Svijet u bojama”.

Naime, riječ je o izložbi radova čak dvadeset sedam polaznika foto radionice “Svijet u bojama” koja se od 15. rujna održavala u Sinju pod vodstvom diplomirane novinarke Sanje Grgić Ćurić. Što su sve u potrazi za lijepim, zanimljivim, običnom oku nevidljivim detaljima obojenog svijeta oko nas zabilježili polaznici ove foto radionice, otkrit ćemo danas na ovoj izložbi. Izložba fotografija polaznika foto radionice bit će otvorena u ispred zgrade Palacine (Muzej Cetinske krajine), večeras s početkom u 19 sati.

Zahvaljujemo se na podršci i pomoći pri organizaciji: Svetištu Čudotvorne Gospe Sinjske, Muzeju Sinjske alke, Galeriji Sikirica, Muzeju Cetinske krajine, Planinarskom društvu Svilaja , BZ Orlove Stine, Marinadizain i OPG Edo Crljen.

Veselimo se vašem dolasku !

S poštovanjem, Monika Vrgoč, Direktorica Turističkog ureda

Povezani članci

Back to top button