Vijesti

Večeras “Nebesa fest“ – koncert metal glazbe na Sinjskom hipodromu

Grad Sinj, kao središte Dalmatinske zagore, obiluje zanimljivim glazbenim manifestacijama. Međutim, ovakav tip događaja, poput festivala alternativne glazbe „ Nebesa fest“, svakako proširuje i obogaćuje tu ponudu. Ideju  za ovaj festival, kao i organizacijsku potporu, dali su mladi sinjski umjetnici Bruno Delonga i Bruno Marković.

“Nebesa Fest” je zamišljen kao festival alternativnog pristupa rock, country, punk, metal i drugim glazbenim izričajima. Ovim festivalom promovirao bi se Grad Sinj kao nositelj predstavljanja sinjskih i drugih lokalnih umjetnika ovih žanrova, ali i mjesto zbližavanja sinjske mlade glazbene scene, uz gostujući nastup splitskih i drugih hrvatskih glazbenika. Nadamo se kako će ovaj festival rasti i privlačiti brojnu publiku kao i glazbenike sličnih glazbenih izričaja.

Nastupiti će bendovi:

-Štakori

https://www.facebook.com/pacovi420

-Neman

https://www.facebook.com/nemanbend

-Obsidian

-The Countess

https://www.facebook.com/thecountessband

-Krucificadores

-Delirij

https://www.facebook.com/Delirij

-Cidium

https://www.facebook.com/official.cidium

Lokacija Hipodroma, na kojoj će se održati festival, nalazi se u neposrednoj blizini grada, s uređenim šetnicama i prekrasnom prirodom. Koncert će se održati uz poštivanje svih preporuka HZJZ i Stožera Civilne zaštite, a broj posjetitelja uskladiti će se s epidemiološkim stanjem. Ulaz na koncert je besplatan, a sukladno važećim epidemiološkim mjerama u našoj županiji, biti će omogućeno svima koji nemaju covid potvrde obaviti antigensko testiranje (vrijedi 48 sati) po povoljnoj cijeni.

Zahvaljujemo svim volonterima i ljudima dobre volje koji su napravili sve kako bi se ovaj koncert održao!

Veselimo se Vašem dolasku!

Monika Vrgoč

Direktorica Turističkog ureda

Turistička zajednica grada Sinja

Povezani članci

Back to top button