TemeVijesti

Veneto (Italija) – gotova dva od četiri zvona za brnašku crkvu

https://www.facebook.com/Gospa-Sinjska

Iz ljevaonice zvona Veneto (Italija), stigla je fotografija prva dva od četiriju zvona za crkvu sv. Nikole Tavelića u Brnazama. Zvona će biti posvećena Gospi Sinjskoj, sv. Nikoli Taveliću, sv. Frani Asiškom i sv. Anti. “Bogu na čast a nama na spasenje!”

 

Povezani članci

2 Komentara

 1. Fratri su prepoznali činjenicu da su Brnaze prigradsko naselje s više od 3200 stanovnika, naselje koje se konstantno naseljava i u čiji razvoj treba ulagati. Žalosno je da Grad Sinj i Županija Splitsko-dalmatinska toga još nisu svjesni, da već nemaju projekte za novu školu i novi vrtić, da ne razmišljaju o budućnosti….
  Ista situacija je i s Glavicama, koje su također zaslužile puno više od mrvica koje dobivaju.

  14
  1
 2. Moglo bi se reći da su Glavice i Brnaze najveći pušing u cetinskoj krajni. Sinju Gornje Glavice služe samo za kamenolome a ako se oformi putnički aerodrom adio lipi živote i u Donjim Glavicama, pa i u Sinju. Cesta kroz Brnaze sama krpljačina, nogostu požderala trava. I dok hrvatske ceste po trilju stavljaju obostrane pozlaćene nogostupe kroz gornje glavice je pitanje kad će neko od pješaka stradati…… jad i bjeda od Sinja, uhljeba ko u priči, niko za sinj ništa ne radi…..

  8
  1
Back to top button