Sport

Veterani Nk Tekstilca osvojili turnir u Posušju

Tekst i foto: D.Bezić

Dana 03.06.2023.godine u Posušju je održan 19. memorijalni nogometni turnir veterana Posušja „Nenadić – Miloš – Ramljak – Begić“. Turnir se odigrao u subotu na stadionu Mokri dolac, a pored domaćina veterana Posušja nastupile su još tri ekipe veterana I to iz grada heroja Vukovara, Zadra i Sinja(NK Tekstilac). Ovaj memorijalni turnir se održao u znak sjećanja na Miljenka Nenadića koji je kao branitelj poginuo u Domovinskom ratu, Ivicu Miloša koji je preminuo nakon jedne od utakmica ovoga kluba, Maria Begića I Darinka Ramljaka koji su prerano preminuli. Sva četvorica bila su članovi posuškog nogometnog kluba. Nakon ždrijeba na Mokrom docu, otvaranje turnira u 16 sati odigrale su ekipe NK Tekstilca I NK Zadra, a završilo je pobjedom veterana iz Sinja 2;1. Nakon njih veterani NK Vukovara pobjedili su domaćina s 1:0.

U utakmici za 3. Mjesto veterani Posušja pobjedili su Zadra s 7:2, a u finalu veterani NK Tekstilca i NK Vukovara odigrali su 0;0. Nakon jedanesteraca pobjedu je odnijela momčad iz Sinja pobjedivši s 9:8.

Za NK Tekstilac su ovaj put nastupili: Gugić, Ml.Mažurin, Jenjić, Katić, Kelava, Bilokapić, Šentija, Bulj, Vuković, Podrug, Jurić, Vučković i Matić. Voditelji su bili Mate Mažurin i Zvonko Kovačević.

Tekst i foto: D.Bezić

Povezani članci

1 Komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button