Politika

[VIDEO] – “Grad Sinj ide u nove izbore za gradonačelnika” – prekinuta tematska sjednica Gradskog vijeća Grada Sinja – “GUP i PP” nisu prošli

Upravo je završena tematska sjednica Gradskog vijeća koja je prekinuta jer je ostala bez kvoruma. Gradonačelnik Miro Bulje je najavio ukoliko današnje točke dnevnog reda ne budu prihvaćene da on najavljuje da se ide u nove izbore za gradonačelnika Grada Sinja i da je on spreman na njih.

Epilog je to upravo prekinute tematske sjednice koja je trajala neuobičajeno kratko i koja je tekla svojim tokom. Nakon nastupa SDP-ovca Nikole Vučkovića koji je najavio da SDP neće glasati za GUP i Prostorni plan Grada Sinja, HDZ-ovi vijećnici su tražili stanku koju su i dobili. Iako su u početku izjavili da će prihvatiti današnje točke dnevnog reda, predsjednik kluba vijećnika Stipe Perić izjavljuje da HDZ neće sudjelovati u daljnjem radu i da oni napuštaju sjednicu Gradskog vijeća.

Kako vijećnici sa liste dr. Jadrijevića i vijećnica Mirjana Babić nisu ni prisustvovali sjednici utvrđeno je da Sjednica Vijeća nema kvoruma i predsjednik Petar Župić je najavio da nastavak sjednice se zakazuje  za srijedu 24. svibnja 2023.g.

Hoće li na njoj gradonačelnik Miro Bulj imati 10 ruku ili ne morati ćemo pričekati do nastavka sjednice.

 

Pogledajte video u kojima se najavljuju novi izbori:

 

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button