Vijesti

[VIDEO] – U Trilju Česi pali s motocikla Jawe

Jedan obično neobičan dan. Jučer oko 13.35 možemo reći da smo najbrže izašli na intervenciju. Naime, dok su kolege s navalnim vozilom ispirali nečistoće na igralište u Veliću za malonogometni turnir Mokrulj, zapovjednik radio u sustavu UVI na računalu, druga dvojica kolega čistili prostorije što se kaže svako u svome filmu dolazi do pada motocikla točno na državnoj cesti ispred DVD-a. Muška i ženska osoba iz Češke s Jawa motorom koji ima malu prikolicu za stvari su jednostavno proklizali na cesti.

Prepostavljamo zbog puknuća gume na stražnjem kotaču. Pristupom ozlijeđenom koji je pri svijesti i pokaziva na bolove ramena smo ga smirili te smo pozvali hitnu pomoć, policiju, blokirali cestu, usmjeravali promet izvršili sanaciju ulja i goriva na cesti te asistirali HMP Trilj u zbrinjavanju ozlijeđene osobe.

Da priča ima sretan završetak vatrogasci Trilja žensku osobu prebacuju u Split da bude s svojim dečkom ili mužom u bolnici dok traju snimanja jer su nam iz HMP Trilj potvrdili da je dečko okej, naš kolega vatrogasac stari biker i rider Petar Jozić dolazi s svojim vozilom preuzima motocikl kojeg je trenutno popravio i upalio.

 

banner

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button