Vijesti

Vojvoda Boško Ramljak odredio povorku – debitant Martin Šušnjara

Alkarski vojvoda Boško Ramljak je na sinjskom Hipodromu odredio alkare kopljanike i pratitelje barjaka za 305. Sinjsku alku.

Vojvoda je pročitao kako će se za slavodobitnika 305. Sinjske alke nadmetat 17 alkara kopljanika: alaj-čauš Ivica Filipović Grčić, zamjenik alajčauša Ante RunjeJosip ČačijaJure Domazet Lošo, Denis Gugić, Andrija Hrgović, Frano Ivković, Nenad Marić, Alen Poljak, Tino Radanović, Mario Šušnjara, Frano Talaja, Petar Tomašević, Ante Zorica, Ivo Zorica, Martin Šušnjara i Marko Vrca.

Barjaktar na ovim svečanostima bit će Petar Gabrilo, a pratitelji barjaka su Stipe Bogdan, Mihovil Župa, Marko Šuća, Pavao Prolić, Dado Svalina i Josip Jadrijević, dok je za svog ađutanta vojvoda odredio Filipa Vučemila.

U odnosu na prošlu 304. Alku, debitant kopljanik je Martin Šušnjara a u pratnju su raspoređeni po prvi put Dado Svalina i Josip Jadrijević.

Alen Filipović Grčić i Kristijan Bikić su izostavljeni s popisa.

Povezani članci

3 Komentara

  1. zar nije prosle godine veliki vojvoda reka da ce kiko odmorit jednu godinu…mislim da covik koji laže ne može bit vojvoda…uostalom lik je ajmee

    14
    2
Back to top button