Vijesti

Za ogradu oko sinjskog Aerodoroma ponuđeno 456.350,00 kuna

Temeljem Zakona o javnoj nabavi Grad Sinj provodi otvoreni postupak javne nabave rabe – izrada
ograde oko sinjskog Aerodroma.

Otvorene su ponude šest ponuditelja koje donosimo dolje u tekstu.

Ponuda firme Prvi treptač d.o.o. u iznosu od 456.350,00 kuna je najjeftinija.

U ovogodišnjem Gradskom proračunu za ovu namjenu je izdvojeno 700.000,00 kuna. Nakon postavljanja ograde podigla bi se sigurnost na neusporedivo veću razinu i zrakoplovaca i svih drugih koji se svakodnevno zatječu na travnatoj površini Piketa.

Dio namijenjen sportskoj zračnoj luci, prostor od gotovo 30 hektara, bit će ograđen pocinčanom žičanom ogradom postavljenom na čelične stupove s betonskim stopama, a ako sve bude teklo kako je planirano, Piket će biti ograđen do kraja ove godine.

 

 

Avion pri slijetanju “zakačio” ženu na sinjskom Piketu i teško je ozlijedio

Povezani članci

8 Komentara

 1. Cova ko će ovde ukrast na žici da mi je znat. Kako ovde dokazat ugovore koji će se sklopit. Jadna majko šta radite od aerodroma.

  11
 2. Ugrin će riješit proviziju rodijaku. Tako je bilo i za ogradu oko hipodroma.

  5
  5
 3. Oni na potezu piketa mogu iselit. Buka i oneciscenje ce ih natrat na to. Komercijalni aerodrom praktički u gradu, to samo mogu mrzitelji sinja ili bolesnici za lovom učiniti.

  5
  4
 4. Je li buduća ograda usklađena sa sigurnosnim normama aerodroma, tko je kontaktirao resornu Agenciju RH i je li od iste dato suglasje, da li tijekom radova ima ograničenja rada aerodroma, je li sa njima suglasan MORH i Vatrogasna zajednica RH, koji je stav aerokluba Sinj kao zakonski odgovornog operatera aerodroma….Maglovito sve.

  9
  4
 5. Aeroklub uz radove Inženjerije HV izračuna 300 000 kuna odlične panel ograde a ovde 460 000 za kokošju žicu, ima se i može se.

  9
  1
Back to top button