Vijesti

Zabrinutost Gradonačelnice za sigurnost korisnika usluge prijevoza tvrtke Promet Sinj d.o.o.

S obzirom na činjenicu da je vlasnik Prometa Makarska d.o.o. bio strateški partner Autoprijevoza Sinj nakon čega postaje i vlasnik istog ne ispunjavajući preuzetu obvezu obnove voznog parka, rezultat svega je tvrtka Promet Sinj koja ne pruža dostatnu sigurnost prijevoza svojim korisnicima.
Sama činjenica da je jučerašnji događaj požara na autobusu tvrtke Promet Sinj jedan u nizu požara koji se dogodio na autobusima u vlasništvu iste tvrtke izražavam zabrinutost te očekujem od vlasnika da hitno reagira na obnovi voznog parka kao i da davatelj koncesija poduzme maksimalnu zaštitu za korisnike usluge.
Kao gradonačelnica grada Sinja pozivam vlasnika i direktora ove prijevozničke tvrtke da hitno poduzmu mjere kako bi se ubuduće izbjegle ove opasne situacije po živote građana koji koriste ovaj prijevoz.

Gradonačelnica
Kristina Križanac

Povezani članci

4 Komentara

  1. Ima Litre, Mihaljević… a naiđe često i beogradska Lasta, njihovi još nisu gorili pa ko nam brani putovat sa njima. Triba izbit Prometu ugovor za prijevoz đaka i sklopit ga sa drugim prijevoznikom i amen, neka onda opstaje na tržištu. Lipo je čut da je bar netko zabrinut.

  2. Načelnice, dođi na Gredu, proštaj Dragom, obađi Smradovo… Vidit ces lipote, lipse nego u tvojoj hercegovini.

  3. Zakon o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi Članak 40.b Općinski načelnik, gradonačelnik, odnosno župan i njihov zamjenik koji je izabran zajedno s njima mogu se opozvati putem referenduma. Raspisivanje referenduma za opoziv može predložiti 20% ukupnog broja birača u jedinici u kojoj se traži opoziv općinskog načelnika, gradonačelnika, odnosno župana i njihovog zamjenika koji je izabran zajedno s njima.

  4. Opet vas pozivam gradonačelnice, ako se opće možete time zvati.
    Dođite u Glavice Gornje pa vidite stanje za koje ste Vi odgovorni… Još jednom Vam kažem.. Dođite.. Ostavite se pijace….
    Lp
    Jakov Jurić Šolto

Back to top button