Politika

Zahvala sinjskog SDP-a

Priopćenje  Gradske organizacije SDP-a Sinj koje potpisuje predsjednik Nikola Vučković s prigodnom fotografijom prenosimo izvorno i u cijelosti:

Poštovane sugrađanke i sugrađani,

ovim putem želimo zahvaliti svima Vama koji ste iskoristili Vaše demokratsko pravo i u velikom broju izašli na birališta, a pogotovo Vama koji ste glasali za listu Rijeke pravde te preferencijalno za našu kandidatkinju i sinjanku Natašu Delonga Poparić. Hvala i svima onima koji su za simboličnu naknadu cijeli dan radili na biračkim mjestima i doprinijeli da cijeli izborni proces prođe u demokratskom duhu.

Kao i u ostatku Hrvatske, tako i u našem gradu, najveći broj Vas podržao je one stranke i liste koje se zalažu za promjene u načinu upravljanja Hrvatskom i za borbu protiv korupcije, dok je ukupno manji dio pripao pravomoćno osuđenoj organizaciji HDZ-u. Nadamo se da politički akteri koji će o tome odlučivati u Saboru, neće ići protiv volje Vas i velikog broja građana, kako Sinja, tako i Republike Hrvatske te da neće pogaziti svoja predizborna obećanja. Ukoliko ostanu principjelni prilikom sastavljanja Vlade, onda svi zajedno možemo poslati zločinačku organizaciju na smetlište povijesti i donijeti toliko potrebne promjene u Republici Hrvatskoj.

Predsjednik GO SDP Sinj
Nikola Vučković, mag.ing.sec.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button