Vijesti

Zaključen novi ugovor o kupoprodaji nekretnine na području GZK Sinj

Dana 19. rujna 2018. godine gradonačelnica Grada Sinja Kristina Križanac, zaključila je ugovor o kupoprodaji nekretnine na području Gospodarske zone Kukuzovac – Sinj s trgovačkim društvom KELAM d.o.o. iz Trogira.

KELAM d.o.o. je trgovačko društvo specijalizirano za prijevoz robe na domaćem cestovnom prijevozu, logističke usluge, skladištenje, slaganje, pakiranje i dostavu robe. Kupnjom zemljišne čestice ukupne površine 7053 metara četvornih trgovačko društvo planira izgraditi novu zgradu pretovarne stanice robe široke potrošnje. Realizacijom predmetnog projekta investitor bi uz postojeće zaposlio cca. 10 novih zaposlenika.

GZK Sinj je dugogodišnji projekt koji ni za vrijeme sadašnje vlasti NL dr.Jadrijevića nije zaživio u onom obliku za što je namijenjen. Za vrijeme NL dr.Jadrijevića su potpisivani deseci predugovora i ugovora (preko 80) o kupoprodaji nekretnina na GZK zoni, ali nažalost smo svjedoci da većina nije zaživjela. Velik broj poduzetnika je zbog nesposobnosti gradske vlasti otišao u druge gospodarske zone.

Napomenuti ćemo samo tvrtku INDUSTRIUS koja je u Šibeniku u cijelosti stavila u pogon svoj veliki objekt u kojem radi preko 100 zaposlenika različitih profila. Ono što je poražavajuće da je ova vlast na čelu sa gradonačelnicom Kristinom Križanac utrošila oko 60 milijuna kuna iz proračuna Grada Sinja i proizvela gotovo nikakav efekt, a taj novac se vidljivo mogao utrošiti u druge projekte za razvoj Sinja da su ih imali na raspolaganju i znali realizirati.

Povezani članci

1 Komentar

  1. koliko su ugovora do sad zaključili tribalo smo bit razvijeniji od singapura,,,,
    recite nam koliko je tamo novo otvorenih radnih mista jer ovo sve izgleda kao obična promiđba,,,

    27
    5
Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button