Vijesti

Zaključeni novi predugovori o kupoprodaji nekretnina na području GZK Sinj

Danas, 20. svibnja 2020.godine gradonačelnica Grada Sinja Kristina Križanac zaključila je predugovore o kupoprodaji nekretnina na području Gospodarske zone Kukuzovac – Sinj, s trgovačkim društvima „CREATIVE DESIGN“ d.o.o., Grohote i „PAVIĆ GRADNJA“ d.o.o., Udovičić.

Tvrtka „CREATIVE DESIGN“ d.o.o., Grohote bavi se proizvodnjom i prodajom namještaja za opremanje ugostiteljskih objekata, hotela, škola, itd. Investitor namjerava na čestici zemljišta veličine 3517 metara četvornih izgraditi proizvodno-poslovnu građevinu koja uključuje skladišni prostor i izložbeni salon, a koji će pridonijeti daljnjem razvijanju društava i proširenju djelatnosti. Dovršetkom investicije previđeno je zapošljavanje dvoje radnika.

Tvrtka „PAVIĆ GRADNJA“ d.o.o., Udovičić, bavi se djelatnosti građenja. Investitor namjerava na čestici zemljišta veličine 3590 metara četvornih izgraditi proizvodno-poslovnu građevinu koja uključuje skladišni i uredski prostor. Dovršetkom investicije predviđeno je zapošljavanje troje radnika.

Povezani članci

2 Komentara

  1. svaki tjedan zakljucije ugovore triba je kukuzovac bit jaci od silicijske doline

  2. Jeduni sta na kukuzovcu reste je smece koje nam istivaraju susjedne opcine. Nula smo.

Back to top button