Vijesti

Zaključeni novi predugovori o kupoprodaji nekretnina na području GZK Sinj

Dana 09. srpnja 2019. godine gradonačelnica Grada Sinja Kristina Križanac, zaključila je predugovore o kupoprodaji nekretnina na području Gospodarske zone Kukuzovac- Sinj s trgovačkim društvom DELICIJE MAROVIĆ d.o.o. i obrtom za prijevoz TRANSPORT KRAJINA.

Delicije Marović d.o.o. je trgovačko društvo koje obavlja djelatnost prerade i dorade proizvoda od mesa i mesnih prerađevina u proizvodnom pogonu na području Gospodarske zone Kukuzovac. Kupnjom zemljišne čestice ukupne površine 762 metara četvornih trgovačko društvo planira izgraditi objekt turističko ugostiteljskog sadržaja – kušaona. U objektu kušaone ugošćavali bi se strani i domaći turisti nakon što bi im bilo omogućeno razgledavanje proizvodnog pogona. Osnovni cilj ulaganja je promoviranje i upoznavanje gostiju s načinom proizvodnje, asortimanom i kvalitetom domaćih proizvoda od sušenog i dimljenog mesa.

Obrt za prijevoz Transport Krajina kupnjom zemljišne čestice ukupne površine 5.394 metara četvornih planira gradnju skladišnog prostora za utovar i pretovar vlastitih kamiona i održavanje vozila. Uz postojećih šest djelatnika, izgradnjom skladišnog prostora bi zaposlili još troje novih za skladištenje i pretovar robe

Povezani članci

Back to top button