Vijesti

Zapošljava se 30 žena u projektu “Zaželi”

RADNICA ZA PRUŽANJE POTPORE I PODRŠKE STARIJIM OSOBAMA – PROJEKT ZAŽELI, FAZA III. – “POMOĆ CETINSKOM KRAJU” KODNI BROJ: UP.02.1.1.16.0095

Radno mjesto

 SINJ, SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA


 30


  • Na određeno; novootvoreni poslovi
  • mogućnost zaposlenja osobe sa invaliditetom

 Puno radno vrijeme


 Smjena – prijepodne


 Nema smještaja


 Bez naknade


 16.11.2022.

Posloprimac

  • Osnovna škola niži razredi
  • Završena osnovna škola
  • Srednja škola 3 godine
  • Srednja škola 4 godine

 Nije važno


 Kroz projekt se zapošljavaju žene koje pripadaju ciljnoj skupini poziva, a to su nezaposlene žene s najviše završenim srednjoškolskim obrazovanjem, koje su prijavljene u evidenciji nezaposlenih HZZ-a, a u okviru kojih prednost treba dati teže zapošljivim skupinama.Dodatno, ciljane skupine su kako slijedi:

a. žene od 50 godina i više (osobna iskaznica), b. osobe s invaliditetom (nalaz, rješenje ili mišljenje relevantnog tijela vještačenja o vrsti, stupnju ili postotku oštećenja ili potvrde o upisu u Hrvatski registar osoba s invaliditetom), c. žrtve trgovanja ljudima (uvjerenje/potvrda centra za socijalnu skrb iz kojeg je vidljivo da je pripadnica ciljane skupine žrtva trgovanja ljudima), d. žrtve obiteljskog nasilja (uvjerenje/potvrda centra za socijalnu skrb iz kojeg je vidljivo da je pripadnica ciljane skupine žrtva obiteljskog nasilja), e. Azilantice (odluka o odobrenju azila koju izdaje MUP), f. žene koje su izašle iz sustava skrbi (domova za djecu) i udomiteljskih obitelji, odgojnih zavoda i sl. (rješenje/uvjerenje centra za socijalnu skrb o prekidu prava na smještaj kao oblika skrbi izvan vlastite obitelji), g. liječene ovisnice (potvrda institucije/udruge/pravne osobe da se liječila od ovisnosti o drogama), h. povratnice s odsluženja zatvorske kazne unazad 6 mjeseci (potvrda o otpuštanju), i. pripadnice romske nacionalne manjine (izjava osobe o pripadnosti nacionalnoj manjini), j. beskućnice (rješenje CZSS-a o smještaju u prihvatilište/prenoćište odnosno o korištenju usluge poludnevnog boravka ili Potvrda pružatelja usluge smještaja u prihvatilište/prenoćište ili pružatelja usluge poludnevnog boravka da je osoba korisnik usluge ili uvjerenje/potvrda centra za socijalnu skrb iz kojeg je vidljivo da je pripadnica ciljane skupine beskućnik), k. dodatne ranjive skupine definirane od strane Korisnika (potvrda/uvjerenje ili drugi jednakovrijedan dokument nadležnih institucija iz kojeg je vidljivo da se radi o pripadnici ranjive skupine). Prednost u zapošljavanju imaju sve ciljane skupine kako je iznad u tekstu navedeno te za koju je potrebno priložiti valjanu dokumentaciju.

Kroz projekt bi odrađivale sljedeće poslove: Pomoć u dostavi namirnica, pomoć u pripremi obroka u kućanstvima krajnjih korisnika, pomoć u održavanju čistoće stambenog prostora/domova krajnjih korisnika, pomoć pri oblačenju i svlačenju, briga o higijeni, pomoć u socijalnoj integraciji, pomoć u posredovanju u ostvarivanju raznih prava (dostava lijekova, plaćanje računa, dostava pomagala i sl…), pružanje podrške krajnjim korisnicima kroz razgovore i druženje te uključivanje u društvo, pratnju i pomoć u raznim društvenim aktivnostima. Svaka zaposlena žena pružat će potporu i podršku za najmanje šest krajnjih korisnika.

Poslodavac

 Projekti Cetinske Krajine

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button