Sport

Završen 11. dan memorijalno-humanitarnog turnira ”Goran Vučić”, ulazimo u samu završnicu!

Jučer su na Planici odigrane 2 utakmice. Jedna utakmica u sklopu ovogodišnjeg seniorskog malonogometnog turnira ‘Goran Vučić’ i jedna utakmica dječjeg turnira.

U prvom susretu jučerašnjeg dana snage su odmjerili Torcida Otok 2.B. Cro Angels i MNK Gala/EL. Galalux. Utakmica je od prvog dijela bila neizvjesna te je na poluvremenu rezultat bio 1-1. U drugom dijelu utakmica odlazi u jednom smjeru te MNK Gala/EL. Galalux privodi susret kraju rezultatom 1-4.

Strijelci utakmice bili su:

– Josip Perišić 1x za ekipu Torcida Otok 2.B. Cro Angels

– Ante Kovačević 2x, Matej Stude 1x i Antonio Asanović 1x za ekipu MNK Gala/EL. Galalux

Uslijedila je utakmica dječjeg turnira, borbe za 3. Mjesto između ekipa Nevolje i Palamuzeri koja je od prvog dijela bila neizvjesna i puna šansi za obe ekipe. Sjajna utakmica završava 3-3 pogotkom u zadnjim sekundama utakmice ekipe Nevolje koja poravnava rezultat te šalje susret na izvođenje penala. Fantastično i neizvjesno izvođenje penala na kraju pripada ekipi Palamuzeri (2-3) koja osvaja 3. Mjesto na dječjem turniru na Planici!

Čestitke svim ekipama!

Turnir se nastavlja danas u 18:00h susretom osmine finala Fantasia – Crnokošuljaši, u 19:00h igra se četvrtfinale između ekipa MNK Gala/EL. Galalux, u 20:00h na rasporedu je utakmica četvrtfinala CB Forum – Feral, a u 21:00h igra se zadnji susret dana između pobjednika današnje prve utakmice i ekipe AS Ikljaš. Nakon što se odigraju utakmice znat ćemo sve sudionike polufinala na Planici!”

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button