Vijesti

Završen četvrti dan 3. Memorijalno-humanitarnog turnira “Goran Vučić”

Jučer su na Planici uz mnoštvo gledatelja na tribinama odigrane 2 utakmice u sklopu ovogodišnjeg seniorskog malonogometnog turnira i jedna utakmica u sklopu dječjeg turnira.

U prvom susretom jučerašnjeg dana snage su odmjerili CB Saloon i Plavi Stroj. Od samog početka ekipe su se fokusirale na napad i stvaranje šansi čime su gledateljima pružili uzbudljiv susret pun pogodaka. Rezultatom 2-4 za Plavi stroj završen je prvi dio. U nastavku utakmica se u potpunosti otvara te CB Saloon pokušava doći do izjednačenja i mogućeg preokreta. Zahvaljujući sjajnom napadu Plavog Stroja, ekipa CB Saloon nije uspila pronaći rješenje te utakmica završava pobjedom Plavog Stroja 7-13!

Strijelci utakmice bili su:

– Marko Majić 2x, Stipe Medvid 1x, Ante Vuković 1x, Stipe Labrović 1x, Leon Žižić 1x i Tino Kotarac (AG) za ekipu CB Saloon

– Toni Vučković 5x, Luka Bilandžić 4x, Ivan Žaper 3x i Ivan Barać 1x za ekipu Plavi Stroj

Uslijedila je utakmica između ekipa Crnokošuljaši i Sanderland koja je od prvog dijela bila neizvjesna i puna šansi za obe ekipe. Uzbudljiva utakmica na kraju završava rezultatom 4-2 gdje pobjedu odnosi ekipa Crnokošuljaši!

Strijelci utakmice bili su:

– Luka Banović 2x, Ivan Milanović 1x i Bože Talaja (AG) za ekipu Crnokošuljaši

– Nikola Vuković 1x i Nino Uvodić 1x za ekipu Sanderland

Zadnji susret dana, utakmica dječjeg turnira započela je u 22:00h između ekipa Ledine i Pipsi. Tvrda utakmica pun požrtvovnosti obiju ekipa na kraju odlazi u ruke ekipe Pipsi, minimalnom pobjedom  0-1!

Strijelci utakmice bili su:

– Matej Ćurković 1x za ekipu Pipsi

Nakon odigranih utakmica uslijedilo je druženje ekipa i posjetitelja u ugodnoj atmosferi i prirodnom ambijentu na Planici.

Turnir se nastavlja danas u 19h susretima Labrovići – Đurine Čelice (dječji turnir), u 20h na rasporedu je utakmica Autoškola Xenon – Logistika Vrca, u 21h igraju Dolce Bar – Marko i Prevrtači Rivalitas, a u četvrtom i zadnjem susretu dana čeka nas okršaj ekipa Gurni Muški – CB Koncina.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button