Sport

Završen peti dan 3. Memorijalno-humanitarnog turnira “Goran Vučić”

Jučer su na Planici odigrane posljednje 3 utakmice 1/16 finala u sklopu ovogodišnjeg seniorskog malonogometnog turnira, jedna utakmica 1/8 finala seniorskog turnira i jedna utakmica u sklopu dječjeg turnira.

U prvom susretom jučerašnjeg dana odigrana je utakmica dječjeg turnira gdje su snage odmjerili Labrovići i Đurine Čelice. Od starta izjednačena utakmica završila je 1-1 u prvom dijelu susreta. U nastavku utakmica se prelama te odlazi u jednom smjeru kad Đurine Čelice preuzimaju kontrolu te na kraju slave rezultatom 1-5!

Strijelci utakmice bili su:

– Kristian Munivrana 1x za ekipu Labrovići

– Slavko Grčić 2x, Marko Čugura 1x i Luka Grčić 1x za ekipu Đurine Čelice

Uslijedila je utakmica seniorskog turnira između ekipa Autoškola Xenon i Logistika Vrca koja je od prvog dijela bila neizvjesna i puna šansi za obe ekipe. Uzbudljiva i tvrda utakmica na kraju završava rezultatom 1-2 gdje pobjedu odnosi ekipa Logistika Vrca!

Strijelci utakmice bili su:

– Goran Čipčić 1x za ekipu Autoškola Xenon

– Duje Tadić 1x i Ivano Vukas 1x za ekipu Logistika Vrca

Treći susret dana, ujedno i ‘’najživahniji’’ započeo je u 21:00h između ekipa Dolce Bar i Markovi Prevrtači Rivalitas. Taktički dobro postavljene ekipe na početku susreta pružile su gledateljima dobre igre, no prvim vodstvom Markovih prevrtača utakmica se prelama te na poluvremenu odlazi u njihovu korist rezultatom 0-2. U drugom dijelu ova oku ugodna utakmica ide u jednom smjeru te završava pobjedom Markovih Prevratača rezultatom 1-5!

Strijelci utakmice bili su:

– Mislav Matić 1x za ekipu Dolce Bar

– Mario Vuković 3x, Nikola Marić 1x i Nikola Mihanović 1x za ekipu Markovi Prevrtači Rivalitas

Četvrti susret koji se trebao odigrati u 22:00h između ekipa Gurni Muški i CB Koncina zbog nepojavljivanja ekipe CB Koncina dodijeljen je ekipi Gurni Muški rezultatom 3-0.

Kako se četvrti susret nije odigrao, prešli smo na prvi susret osmine finala između ekipa Markovi Prevrtači Rivalitas i Gurni Muški koji je započeo u 22:10h. Početkom susreta i ranim pogotcima ekipa Markovi Prevrtači Rivalitas odlazi na prednost 0-2, no Gurni Muški smanjuju prednost na 1-2 te održavaju utakmicu u neizvjesnosti. U drugom dijelu utakmica odlazi u jednom smjeru te Markovi Prevrtači Rivalitas zaključuju utakmicu pobjedom 9-4 i postaju prvi četvrtfinalisti turnira!

Strijelci utakmice bili su:

– Marin Kamber 4x, Tomo Mateljan 2x, Nikola Mihanović 1x, Nikola Marić 1x, Frano Kamber 1x za ekipu Markovi Prevrtači Rivalitas

– Josip Romac 1x, Tomislav Bilić 1x, Ćiro Vlajčević 1x i Marko Jenjić 1x za ekipu Gurni Muški

 

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button