SportTeme

ŽRK Sinj izabrao novo vodstvo – novi predsjednik Ante Duvnjak

Dana 25.11.2019. godine u Gradskoj vijećnici održana je Izvanredna skupština ŽRK-a Sinj s početkom u 19 sati na kojoj se raspravljalo o razrješenju dosadašnjega predsjednika i likvidatora kluba gospodina Branka Matića te o izboru dvaju novih članova na upražnjena mjesta u Upravi kluba. Na Skupštini je bilo prisutno 20 od ukupno 28 članova kluba što je utvrdila Verifikacijska komisija.

Predsjednik Matić iznio je kratko izvješće o uspjesima i financijskome poslovanju kluba u proteklome razdoblju. Nakon toga većinom glasova prisutnih članova g. Matić razriješen je dužnosti predsjednika, a zatim i likvidatora kluba.

Za novoga predsjednika kluba izabran je gospodin Ante Duvnjak koji je zatim nastavio voditi Skupštinu. Predsjednik Duvnjak predložio je g. Lovru Jadrijevića kao likvidatora kluba, a za nove članove Uprave gospođu Žanu Majić, dugogodišnju igračicu kluba i gospodina Antu Sesardića, osnivača i prvoga trenera kluba, što je jednoglasno prihvaćeno.

U svome prvome obraćanju Skupštini u ulozi predsjednika Duvnjak je istaknuo da je naš cilj stvoriti suradnički tim ljudi koji će klub voditi ka izvrsnosti u sportskome i pedagoškom smislu kao i u brizi o socijalnome i zdravstvenom statusu igračica. Želimo izgraditi klub u kojemu će se sustavno raditi s djecom od najmlađe dobi u Školi rukometa i pratiti razvoj svake igračice te joj omogućiti da svoj puni potencijal ostvari u svome klubu i svome gradu. Naša su načela timski rad, transparentnost, stručnost i gradnja budućnosti kluba na njegovim temeljima, a to su naša djeca. Istaknuo je kako su njegova vrata i vrata Uprave kluba otvorena svima koji žele konstruktivnom suradnjom pomoći unaprjeđenju kluba, a osobito roditeljima djece našega kluba!

Srdačno,

predsjednik kluba Ante Duvnjak i članovi Uprave: Vesna Boban, Jerko Ivandić, Lovre Jadrijević , Žana Majić, Marina Pavić i Ante Sesardić.

Povezani članci

2 Komentara

  1. Znači klubovi u Sinju se pridaju po obiteljskom ključu…

    4
    1
  2. Hoće li ikad jedna od članica uprave glasat protiv predsjednika?
    Ma dajte kako vas nije sram

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button