Vijesti

Župan Blaženko Boban nagradio učenika Filipa Šušnjaru

Župan Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban jučer je na Medicinskom fakultetu u Splitu uručio priznanja najuspješnijim učenicima i mentorima na državnim i međunarodnim natjecanjima u školskoj godini 2022./23.

Priznanja je dobilo ukupno 85 učenika s područja Splitsko-dalmatinske županije, koja su osvojila prvo, drugo ili treće mjesto na državnim natjecanjima.

Jedan od nagrađenih je naš učenik Filip Šušnjara, koji je osvojio drugo mjesto na državnom natjecanju Vožnja motornog vozila. Njegov mentor je bio prof. Ištvan Kerekeš.

Ravnateljica Marica Barać nije skrivala zadovoljstvo.

– Drago mi je što je županija prepoznala naš trud i uspjeh. Gotovo svake godine smo dobitnici medalja na državnim natjecanjima, što je dokaz da se u školi kvalitetno radi u svim sektorima koje obrazujemo. Ovo je samo još jedan dodatan poticaj, ali i obveza za sve nas. Bila nam je izuzetna čast smo smo na ovom događaju predstavili našu Cetinsku krajinu. Nadam se da se i dogodine vidimo na ovom mjestu, i to sa zlatnom medaljom oko vrata – kazala nam je ravnateljica Marica Barać.

Marica Barać, ravnateljica Tehničke i industrijske škole Ruđera Boškovića u Sinju

Povezani članci

Back to top button